Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin Okulumuzu Ziyaret Etti

Millî Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin,  Okulumuzu ziyaret etti, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

09.06.2023 225

Öğretmenler odamızda öğretmenlerimizle bir araya gelen Bakanımız, öğretmenleri sadece yılda bir defa kutlanan Öğretmenler Günü'nde hatırlamayacaklarını belirterek bundan böyle sık sık bir araya geleceklerini, her daim bir arada olacaklarını kaydetti.

Bakanımız, bundan böyle okul ziyaretlerini daha sık yapacaklarını belirterek, "Yeni dönemde okul ziyaretlerimizi Ankara Gölbaşı Hacılar İlk ve Ortaokulu ile başlattık. Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceksek bunun merkezi kesinlikle okullar ve öğretmenler olacak. Arkadaşlar sizi gerçekten çok seviyorum, inşallah beraber tarihe not düşülecek işler yapacağız." ifadelerini kullandı.

Daha sora okulumuzda sınıf ziyaretleri yaparak, öğrencilerimizle sohbet etti ve herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Bakanımıza okulumuza yaptığı bu ziyaretten dolayı okulumuzdaki öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve tüm çalışanlarımız adına teşekkür ederiz.

09-06-202309-06-202309-06-202309-06-2023