OKULUN TARİHÇESİ

Okulumuz Gölbaşı Hacılar Mahallesi serpme evleri mevkiinde bir okul olup, küçük bir köy içerisinde hizmet vermektedir.

Okulumuz 2012 yılına kadar birleştirilmiş köy okulu olarak eğitim öğretim yapmıştır. 2012 Yılında İl Özel İdaresi tarafından yeni okul yapılmıştır. 2012 yılında yeni binasında hizmet vermeye başlamıştır. 2012'ye kadar Hacılar İlköğretim Okulu Olarak hizmet vermiştir.

Okulumuz Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün 6287 Sayılı Kanun Gereği 20/06/2012tarihli çalışmasında Kurumların Dönüştürülmesi Kapsamında Hacılar İlkokulu ve Hacılar Orta Okulu olarak iki ayrı kuruma ayrılmıştır. İlkokul ve Ortaokul halen aynı bina içerisinde eğitim öğretime devam etmektedir.

Okulumuz 16 derslikli 2 kat +bodrumdan oluşan, bünyesinde anasınıfı ve özel eğitim sınıfları mevcut olan butik okuldur.

29.03.2013 738

OKULUN TARİHÇESİ